П сня

Сьогодні коронований,
Завтра-опльований
Наслідок:
Апетит поганий,
Настрій зіпсовано.
Я- акорд дисонуючий,
Весь твір псуючи,
Все одно співаю.
Очі закрив,
Стою і волаю.
Хтось скаже:
«Від задоволення мабуть»
Насправді стидаюсь
Дивитись,
Бо знаю:
То зовсім не пісня
То крики є горлом:
Крім тиску в вухах
Нічогісінько толком…

© Tutst  2009 р.


Рецензии