Бясконцае
Видит Бог, мне есть чему учиться.
Жизнеутверждающий родник
Душу очищающей водицы
Я нашёл. У каждого глотка
Есть своя история и дата…
Видно, не хватило молока —
Воду пью с безумием солдата.
И, пытаясь жизни суть понять,
Выхожу на сцену. Я – не зритель.
Я способен многое поднять,
У меня отныне есть учитель -
Я кахання вучань. Гэта лёс.
Бачыць Бог, мне ёсць чаму вучыцца.
Чысціню ў сэрцы я прынёс
Да яго нявЫчэрпнай крыніцы.
Піў з яе. У кожнага глытка
Ёсць свая гісторыя і дата…
Мабыць, не хапіла малака –
П'ю цяпер з ўтрапёнасцю салдата.
Каб адчуць ўсім сэрцам прыгажосць,
Чысціню адносін старадаўніх,
Я прыйшоў на сцэну. Я — не госць,
У мяне ёсць вопытны настаўнік –
Я любви невольный ученик…
и т.д.
19.03.11, 27.09.2012
Свидетельство о публикации №114011409966