***

                *  *  *

Клубочеться осінь туманом,
гукають ключі журавлів
сльозами до з гуків останніх
торкається серце її…

Рвуть тишу п’янючого вітру
холодним зітханням пісні –
не варті нічого, без цілі
у темряві ночі ті сни,

де ми розлучались колись…


Рецензии