Отрицание

Съедобное не съедобно,
Полезное не полезно,
Практичное не практично,
Безумие безгранично...

Пролазное непролазно,
Специальное не специально,
Тактичное не тактично,
Дотошное доисторично...

Красивое не красиво,
Критичное не критично,
Болтливое не болтливо,
Цепляется дрожь нервно...

Циничное не цинично,
Душевное не душевно,
Типичное не типично,
Очевидное вероятно...

Снотворное не снотворно,
Спокойное не спокойно,
Статичное не статично,
Душеполезное болит...


Рецензии