Тiльки смiйтесь!

Тільки смійтесь до ладу -
Розкажу вам коляду!
Щоб було у льосі сало,
Щоб в господаря стояло!
І газдиня, щоб, завжди,
Не жаліла дать п...и!
Побажаю настрій мати,
Чужих жінок не займати.
Чоловіку це, а жінці -
Не бувати наодинці!
Мать багатого коханця,
Щоб тягав в кабак, на танці!
Дарував квітки й дарунки,
Ще й в те місце поцілунки!
Щоби був, як булка з маком,
Час від часу ставив р...м!
Щоби майстер був у сексі -
Того мав, як в песа Рекса!
Ще багато чого знаю,
Та боюсь, що налякаю,
Тож попрошу за колядку,
Відвезти мене на б....и!


Рецензии