Я стану для тебе...

Гламурною і солодкою,і ніжною, і чуттєвою,
Щасливою в пісні нотою, останнім дощем квітневим,
Я стану для тебе відьмою, чаклункою і шаманкою,
І ангелом з сяючим німбом, диявола забаганкою.

Я стану для тебе жовтнем, я стану для тебе червнем,
Стіною старою вогкою і лагідним чистим небом.
Я стану грайливим стервом чи німечною повією,
Я стану холодним нервом, холодним вітром і зливою.

Дитиною і дорослою, безпомічною й залізною,
Я стану для тебе просіддю, сестрою або кузиною.
Я стану для тебе Всесвітом, галактикою, планетою,
Я стану для тебе розквітом чи золотою монетою.

Я стану для тебе горем [справжнім чи ілюзорним],
Аби ти для мене став морем [єдиним і неповторним].


Рецензии