Новор1чн1 побажання п1д старий Новий Р1к!

Хай щастить вам в Новім році,
Хай не коле в правім боці,
Радість хай буде на серці,
Хай життя буде "без перця".
Щоб уміли ви, радіти,
Люблять хай вас, ваші діти.
Відтепер щоб, і до віку,
Ви любили чоловіка.
Щоб раділи Ви, весь вік-   
Любить хай Вас, чоловік.
Хай цілує, хай лоскоче,
Хай, як голуб затуркоче,
Хай Вам, голову мороче,
Може й він чого захоче.
Отже, будьте всі здорові,
В Новім Році пречудовім!

   Василь Дубина. 13.01.2014р.
       17годин.15хвилин.


Рецензии