Всi слова скажу, що маю!

Сію, сію, посіваю -
Всі слова скажу, що маю!

Щоби не боліла спинка,
Щоби не сварилась жінка!

Не тріщало, щоб, в колінцях,
Не бувать вам наодинці!

Щоб голівка не ломила,
І сусідонька любила!

Щоб віталась за межею...
Щоб мирилися з ріднею!

Щоб собака не зривався,
З ціпу. Щоб посів удався!

Щоб не лаяв чоловік...
Щоб багатим був цей рік!


Рецензии