Майдан
Проти ганеби, темноти:
Повстали, піднявшись з коліна,
Її вчорашніі раби.
Сімнадцять діб стояли діти
Серед майдану, як колись
Чесні сини, мов свіжий вітер,
Цареві теж не присяглись.
Стояли мужньо, неухильно
За волю, вибір, честь свою,
Щоб завжди шанувала мила
Країна, мов свою рідню.
Що той мороз, що хуртовина,
Де віра є в любов, красу:
Стояла люба Україна
За помаранчеву Весну.
Майдан рожевим став навіки,
Бо мрія в людях зацвіла:
Надія мати - її діти.
Доба відродження текла.
2004р. Україна
Свидетельство о публикации №114011307998