Не пьет, не ест

Не п’є й не їсть

Хто не п’є і хто не їсть,
Той для нас не звичний гість,
Може дуже гоноровий,
А можливо не здоровий.

Бо звичайно гості п’ють
І наїдки всі жують,
Між собою розмовляють
Ще й господарям бажають

І здоров’я й довго жить,
Завше в гості їх просить,
Щоб частіше зустрічатись
І задарма напиватись

За рахунок хазяїв,
Дай їм Боже добрих днів,
Такі гості усім звичні,
Друзі наші закадичні.

Як грошей у нас нема
Друзів наших вже катма,
Бо не ходять до нас в гості,
Миють злісно наші кості.

Може хто не п’є й не їсть
Наший вірний друг і гість,
Можна з ним обговорити
Як грошей нам заробити.
13.01.14.


Рецензии