Бехет кошо

 Бехет кошо ,кайда сон син
 Сине эзлеп ердем куп еллар,
 Кулны сузам, тотам диеп
 Тоталмаем очеп киттелер.

 Артларыннан ,очер идем
 Бик тиз  ченки, югалтам
 Хаваларга менеп китер идем .
 Канатларым мине тотолмас.

 Бехет кошо , син бар сын мы
 Алле юккагына алданам, 
 Тотам диеп кошны ышанам?
 Юк артыннан барам кул сузам
  Лекин ,оны менге тотолмам.


Рецензии