онытмам сине

 Ышандым мин, синен сузлерене, 
 Чын кунелден сэйем дигенге,
 Чэнки сэйден ,мине чын кунелден,
 Айлы кичте,берге булганда.
 
 Мин жанамын ,синен ичен жаным
 Озакламый белки улмесем,
 Онотолмам сине гэмрем буе.
 Мин улсемде ,сине    сэйям.
 
 Сине  уйлап, нишлей икен йорек,
 Ямле ,микен торган жирлерен?
 Матур микен ,ерген юлларын?
 Белсем идем, жаным серлерене,
 Кемде хазэр синен уйларын?.   


Рецензии