сэрэм

 Жаным,сагынам сине хер вакыт,
 Курер идем нурлы йозенне.
 Кузлерене карап силер идем,
 Йерегемде  булган серемне.

 Сэям жаным ,сине гэмэрлекке,
 Ярым диеп, явап бире алсан,
 Ятка бирме мине, сэям диген,
 Сузлеренде гене тора алсан.
 
 Шулай уте, жаным  кэннеребез,
 Йри идек икеу гэрлешеп.
 Хазер инде сине шигырь язам,
 Булмагачтын куреп силешеп.


Рецензии