Р дна мат нка вдома з дороги чека...
Приготує вечерю,приготує обід.
А любов її вічна ніяк не згасає,
Тільки молиться завжди,щоб не знала я бід.
Серце мами відчує де я є що зі мною
І думками злітає,як завжди, в далечінь.
Як приїду-воркує цілу нічку зі мною,
Геть про все розпитає й скаже:"Йди,відпочинь..."
Тебе , моя мамо,люблю я так само,
І любов моя чиста,як ранкова роса.
Тебе ,моя мамо,люблю я так само,
Хоч давно у самої посивіла коса.
Тепер, моя мамо,люблю тя ще більше,
Хоч сама давно мама й маю двох я синів.
Тепер тобі,мамо,сама пишу вірші,
Й буває таке що ,не знаходжу я слів.
При зустрічі,мамцю,біля тебе заплачу,
Й твої сльози побачу ,й наберемось жалю.
За тебе я,мамо,завжди молюся...
Пробач мені , мамо,провину мою.
Я за тебе молюся,щоб здоров'я ти мала,
Щоби прожила ти,хоч до ста з лишнім літ.
Щоб внуків своїх ти усіх вінувала,
Щоб і іх відпустила з - під крил своїх в світ...
12.01.2014
Свидетельство о публикации №114011300310