Защедрую я цiй хатi!

Защедрую я цій хаті,
На добро і на багаття!
Щоб усі були веселі
І здорові в цій оселі!

Хай, вночі, спокійно спиться,
А коханий хай не сниться,
А з тобою буде разом...
Побажаю всього зразу!

Щастя, злагоди, любові!
Щоби сукні мала нові!
І штанцята й чобіточки,
Ще й бікіні у квіточки!

Щоб сама цвіла, мов квітка,
Щоб не мала зла і збитка!
Щоб співала, танцювала,
Болю, щоб не відчувала!

Наказала все, що знаю,
Тож, тепер, тебе прохаю -
Наливай за Василя,
Будем пити до рання!

Шуткувати і сміятись,
Щоб із смутком розпрощатись!
З ностальгією - навік...
Щоб був радісним цей рік!

                Щедрівка написана для подруги Ольги,
                Яка приготувала смачну вечерю.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.