Мов картину намалюють!

Коляд, коляд - колядують
З хати в хату дітлахи.
Мов картину намалюють -
Сонце, небо, врожаї.

Миру й спокою родині -
Набажають і добра.
Ще й добробуту країні,
Розквітала щоб, цвіла!

Ще співають про новину,
Найщасливішу, в цей день -
Родила Марія сина,
Тож цей день благословен!


Рецензии