Кролики

В НАШЕ  МІСТО  НЕЗАБАРОМ,
ДВА КРОЛІ З СВОЇМ ТОВАРОМ,
ТОВАР ЇХНІЙ ГУМОР Й СМІХ
ВЕСЕЛИТИ   БУДУТЬ ВСІХ.

ТАК  РОЗКАЖУТЬ  ПОЕТИЧО,
ЯКЕ  М'ЯСО  ДІЄТИЧНЕ,
АЖ  ТЕЧЕ ІЗ  РОТА СЛИНА,
І ТРЕМТИТЬ ВІД СМІХУ СПИНА.

Я  Б  ПОТРАПИТИ  ХОТІВ,
НА КОНЦЕРТ ЦИХ ДВОХ "КРОЛІВ",
ЧЕРЕЗ  ЦІНИ  НА  БІЛЕТИ,
ПОДИВЛЮСЬ ЇХ,В ІНТЕРНЕТІ.

І СКАЖУ Я  ВАМ  ВІДВЕРТО,
ЯК ОДИН  СКАЗАВ  МУДРЕЦЬ,
ХАЙ ЩАСТИТЬ,ВИ, СЛАВНІ ХЛОПЦІ,
МОЙСЕЄНКО Й ДАНИЛЕЦЬ.


Рецензии