***
Вона надумала жалі про них.
Вона ображена на нього,
його душа кричить,
її мовчить.
Святкові дні минають скоро,
біль нерозпізнаний, лиш біль.
Не обертаючись ідіть
до тайн Любові
піснею летіть –
дві одинокі долі!
Свидетельство о публикации №114011203513