Украинская народная колядка

Ой! У полi, полi сам Господь ходив
Дiву Марiю за руки водив.
Дiва Марiя рязи носила
Рязи носила, Бога просила:
Ой Боже, Боже уроди боже,
Жито, пшеницю, всяку пашницю !
         
 З Новим Роком!


Рецензии