Двадцята зима...

Двадцята зима...
Чарівнії сни...
Я не одна...
У мене є ти...

Настрій з дитинства...
Такого не бУло...
Чекаю на свято...
Його не забуду...

Двадцята зима...
Новорічне свято...
Річниця з тобою...
Бажань є багато...

Усі готування...
Турбот ціла купа...
Але є чекання...
З тобою побути...

Двадцята зима...
Сповнена дива...
Я не одна...
Є кохана людина...

Очі радіють...
Посмішка сяє...
В ніч новорічну...
На тебе чекаю...

Двадцята зима...
Найчарівніша буде...
З тобою вона...
Ні за що не забуду...

Двадцята зима...
Чарівнії сни...
Я не одна...
У мене є ти...

08.12.13
Кошова М.М.


Рецензии