Кохання

Як хочу я пізнать кохання,
І полюбити , так щоб назавжди.
І так, щоб і до старості кохати,
І щоб спокійними настали сни.

Повірити в майбутнє світле,
І знати , що опора є.
Коханням, щоб не володіти,
А без причин любить і все.

Кохання є в моїй  душі,
І серце знає як любити,
Не треба більше слів , мовчи!
Кохання є - будешь творити!


Рецензии