Ой, моя матусю..
Ти -моє серденько.
Притулюсь до тебе,
Пригорнусь ,рідненька...
Ти мене обіймеш,
Як колись,в дитинстві.
Як дитину приймеш
І даси гостинці.
Я тебе,матусю,
Над усе ціную.
Сиву твою голов
Ніжно я цілую.
Тобі вдячна,рідна,
За те,що зростила.
З гордісю й любов'ю
Мене в світ пустила.
Тобі я вклонюся,
На коліна стану.
Й, як потрібно, з неба
Зіроньку дістану.
Ти -найкраща в світі,
Люба моя мамо!
Ми-для тебе діти,
Як колись,так само...
12.01.2014
Свидетельство о публикации №114011210383