вчора було тепле л то
І батьки були в цвіту.
Наче спілий колос жита,
Наче пасіка в меду.
А тепер настала осінь,
Сивина торкнулась їх,
Наче трави в срібних росах,
Наче їх присипав сніг.
І сьогодні батьки у сріблі,
У їх косах сивина.
Сизим голубам подібні....
І у цім не їх вина....
12.01.2014
Свидетельство о публикации №114011210108