Хлопцiв я любила

Цілувала я Івана
І Петра й Данила,
Була хлопцям як кохана
Й також їх любила.

Та Іван взяв й оженився
На чужій дівчині,
А  Петро немов сказився
Й вже жонатий нині.

А Данило десь поїхав
Й кажуть там женився,
А до мене ж щодня бігав
І казав влюбився.

Зараз я сама лишилась,
Хлопці всі жонаті,
Хоча й з кожним я любилась,
Та сиджу у хаті.
11.01.14.


Рецензии