Зун чахмахдин къван я, ракь я, гьулдан я
Кьуд патахъди чукIур ийир цIехлемар.
ЦIийи тир багъ кутун патал акIурна,
Шумуд ни сад, бегьер гудай къелемар.
Зун чахмах я, лигим хьанвай бедендин,
Душманрин тIем къвен тийидай дагъ я зун.
Халкьдин никIе цанар цадай куьтендин,
Са чIавузни цIаран тийир магъ я зун.
Зун чахмах я, зи далудихъ халкьарин,
Захъ тик, кьакьан Шагьни Шалбуз дагъ ава.
Чахмах ятIан. зун арада ракьарин,
Зи хуруда туьхуьн тийир рагъ ава.
Зун чахмах я кичIе тушир ракьаркай,
ГъвечIи ятIан хура чIехи рикI авай.
Заз кичIе туш я цIукай, я муркIаркай,
Я хъуьтIеркай, саврухрин муг цIиг авай.
Зун чахмах я, агъзур сарин битав яз,
ЦIехлемрикай туьретмишай инсан тир!
Зун къекъвезва, кьил тик кьуна, кинтав яз,
Чандилайни намус багьа, масан тир!
Свидетельство о публикации №114011108601