Iще я вiри не згубила...
І в путь останню понести
приречена пробиті крила
над всі попалені мости.
Ще не засипала всіх лава,
ще не поглинула земля,
але, буває, в мить імлаву
здається: в світі - тільки я.
Ніяким не вдалось стихіям
мій лан понищити, змести.
Ще є життя, ще є надія,
Допоки знаю, що є ти...
Свидетельство о публикации №114011100024
З шаною та найкращими побажаннями, Надія.
Надежда Рубинская 11.04.2014 14:19 Заявить о нарушении