Бiлий снiг, немов з неба манна...
http://www.stihi.ru/2014/01/11/6367
Білий сніг, немов з неба манна,
Ми мандруєм в теренах життя,
Хоч буває зустріч не бажанна,
Наче гріхотворне каяття...
Хоч кохання наше без законів,
Бо воно скоріш по поняттям,
Та по іншим, по своїм канонам,
Ще з початку вічного Буття...
А любов народженна серцями,
Та навкруги неї чудеса,
І вона вмирає разом з нами,
Їй не сперичають небеса...
Вірю, береже Господь коханих,
Ім дарує кільця золоті,
Та таких щасливих і бажаних,
Знай, не лишить Він у самоті.
Автор Геннадій Сівак.
11 січня 2014 року.
Свидетельство о публикации №114011111742
Сподобався, Геннадію, ваш вірш чистотою почуттів і вірністю.
З побажаннями міцного здоров'я, миру і взаємного кохання,
Оксана Федишин 17.01.2014 03:26 Заявить о нарушении