Колядую вам колядку

Колядую вам колядку,
Щоб принесла в дім достатку!

Ще й спокою, трішки вдачі -
Тож, несіть, скоріш, калачі!

Мандарини і горішки,
Щоб зерно не їли мишки!

Щоб картопелька родила,
Щоби доля була мила!

Наспіваю вам здоров*я,
Щоб з*явилося з любов*ю!

Щоб спокійно було в хаті,
Щоб міцні були й багаті!

Не сварились, не хворіли,
Щоби Господа любили!

Щоби друзі поважали,
Щоб усе, що треба мали!

Вам колядку проспівав,
Ще й добра надарував.

А тепер давайте гроші,
Тоді будете хороші!

                2014 р.


Рецензии