Несу торбу за плечима

Несу торбу за плечима -
Сладощі кидАйте!
Колядую - є причина,
Столи застеляйте!

Заспіваю вам колядку,
Щоб щастя принесла!
Щоб жили в ладу, достатку,
Щоб біди віднесла!

На стіл ставляйте калАчі,
Ще й кладіть ковбаси.
Попрошу вам в Бога вдачі,
Щоби землю спас він!

Щоб спокій приніс народу,
Всій вашій родині...
Силу, волю, мир і згоду,
Долю Україні!

                09. 01. 2014р.


Рецензии