Смятение

The Birth of Venus (detail) by Botticelli, Sandro

СМЯТЕНИЕМ ОХВАЧЕНЫ
МЫ ВЕРТИМСЯ
ЮЛОЮ,
КОГДА
ЗАКОНЫ
ПЕРЕД НАМИ
    ИГРАЮТ
       ЧЬИ-ТО
            РОЛИ


ПОЭЗИЯ ЖЕ,
- МУЗЫКА,
 СВОБОДА
     БОЖЬЕЙ ВОЛИ...


Рецензии