Арсланым

Чачал башлы, ешиль козь,
Аджайип арсланым бар.
Бир къанаты - сагълых бере,
Экинджиси - берекет.

Эр кунь мени сейяреде,
Тюшлеримде авелей,
Дуньяны доландырып -
Диярларда гездирей!

Мен ишанам - айыныкъта
Арзулар иджра этер,
Чачал башлы арсланым
Юртумны - алеме шерефлер!

                10.01.11 г.


Рецензии