Не тому

Я дивитимусь знизу на тебе –
Не тому, що високого зросту;
Бо безкрайнім і чистим як небо
Ти собою заповниш весь простір.

Привітаюсь, потиснувши руку,
Не тому, що люблю етикет…
І шалено всередині стука
Заржавілий сухий елемент.

Усміхнусь тобі, сонце сяйливе!
Одягнусь у веселчині смуги
Після лютої синьої зливи…
Усміхнешся й мені – наче другу?


Рецензии