Я тебе шукала...
Я тебе гукала через плин століть.
Тільки преломило голос мій відлуння
І туман по долі віковий стоїть.
Я у тім тумані, мов сліпа кружляю -
Вийду із туману - все не те, чуже.
Знову повертаюсь, знов тебе шукаю,
Пригадати хочу я твоє лице.
Упізнати хочу твої милі руки,
Доторк їх до мене - ніжність сновидінь.
Тільки здогадайся, відрізни мій голос...
Та, відлуння скривдило, сонячність надій
Свидетельство о публикации №114011012095