Скинув лист нерозважливий клен...

Скинув лист нерозважливий клен,

І стоїть, весь оголений, мерзне,

Я – суцільний натягнутий нерв…

Схожість маю із ним, та…проте,

Не зламаюсь, дасть Бог, ще воскресну.

Хоч гартую серденько в бою,

Намагаюсь холодним зробити,

Так, говорять, що легш буде жити,

Боротьбою з собою горю…

Хоча тепла, м'яка булка житня…

Світанкову чекаю зорю.

Скинув лист нерозважливий клен,

І стоїть гордий, але самотній…

Поміж сотень так схожих дерев –

Як бунтар…а тому – злодій…


Рецензии