ОЧI В СОБI
Високих дум, кохань палких або жаданих змін,
Мереживо із мрій, надій та сподівань грайливих
У намаганні досягти завітних прагнень поколінь.
Сердечні болі, незборимі стрАхи та душевні муки,
Розчарувань життєвих підозрілість, недовіри плин -
З очей в собі несуться в світ німі тривожні звуки
Жахливих пережитих стресів і нещадних потрясінь.
Потаємна сутність сяє щастям чи німіє в горі,
Світу являючи з глибин душі незвідане вікно,
Де правлять журно блідий місяць і холодні зорі
Чи променисте сонце вже на радість всім зійшло.
Відстороненість очей від світу й погляд, що потух
А в нім вітійствує в борні добра і зла спасіння дух.
8.01. 2014р., Київ
Свидетельство о публикации №114010905098