Татлы сес

                Ленура Абдурахмановагъа
                багъшишь.

Халкъ байлыгъи - санаатдир,
Эм де АНА тилимиз,
Билиб ону яшларымиз -
Асылласын, огренсин!

Къырым ярымадасында
Кастинг кечиб башлады,
Татлы сес талебелер -
Истидатын костерди.

Шиир, йыр, оюнлары -
Гъает меракълы олди,
Балачыкълар ижрасына -
Гонюллер толуб, ташты!

Аджайип, истидатлы
Иджаткярлар - копейсин!
Халкъ оюн, йырларымиз -
Миллетни шерефлесин!

Озь юртунда нафис гуллер -
Гъурурланыб ачылсин,
Надир, татлы сеслеринен -
Алеме ибрет олсун!

               12.04.10 г.


Рецензии