Старий
У другій ще тютюн у табакерці...
Життя пройшло із сонцем на плечі,
Із полум'ям жарким у твому серці...
В очах блищать краплини коньяку,
І дим впирається в тверду щоку...
Не треба більше напускати диму,
Сам зробив собі таку світлину...
І, що ж не так із цим старим?!
Жив як всі, проживши молодим...
Своє, тепер, скалічене життя,
Пустив чекати свого майбуття...
Ще стоїть, повір, стояти буде,
Життя його ніколи не забуде...
Останній витягне собі табак,
Останній раз, останній знак...
08.01.2013
Свидетельство о публикации №114010808044