***
У кохання два кінця,
Різні полюси і напрями.
Напруги різні знаки,
А фінал чомусь завжди один.
Чомусь в коханні сльози,
І образи і докори.
Й немає їм кінця,
Всі миряться й без кінця.
Невже не можна вже зламати,
Стереотипи й всі ті штампи,
Давайте жити по зову серця,
Назустріч долі і разом з щастям.
Свидетельство о публикации №114010800550