Молитва

Прости мені Боже
Слова аморальні
Та дії, що може,
Зробив я не гарні.

Врятуй мою душу
Від болей сумління,
Просити ще мушу
Сил дай для терпіння.

Усіх негараздів,
Що я зустрічаю
Від нинішніх газдів
Рідненького краю.

Дай, Боже, здоров’я
І хліба щоденно,
Дочці - різномов’я
Й жить в щасті сімейно.

Врятуй мого сина
Від днів безробіття,
Одна є причина,
Йому пів століття.

Таких не приймають
Ніде на роботу,
За це й не карають
Нікого й на йоту.

Прости мене, Боже,
Багацько благаю,
Та хто ж допоможе
Крім тебе, не знаю.
08.01.14.   


Рецензии