Краса природи

НАХИЛИЛИСЬ ВЕРБИ НАД ВОДОЮ
ПРОСТЯГНУВШИ ВІТИ ДО ВОДИ,
ВІДПОЧИТИ ВЧОРА МИ З ТОБОЮ
ДО СТАВОЧКА ВДВОХ ПРИЙШЛИ СЮДИ.

НЕ ЗГАСАВ ЧЕРВНЕВИЙ,ЛІТНІЙ ВЕЧІР,
У СВІТЛІМ СЯЙВІ РАННЬОЇ ЗОРІ,
Я НІЖНО ОБІЙМАВ ТЕБЕ ЗА ПЛЕЧІ
ХОЧ НЕВБЛАГАННО ГРИЗЛИ КОМАРІ.

І ЧУТИ НАД ВОДОЮ ШЕПІТ ХВИЛІ
РИБАЛОК  ТИХИЙ ПЛЕСК В ОЧЕРЕТАХ,
ВСЕ ЦІЛУВАВ Я  ГУБИ  ТВОЇ МИЛІ,
І НІЖНИМ СПІВОМ  ЗАЛИВАВСЯ ПТАХ.


Рецензии