Ода грошам на украинском языке

Загрібайте гроші, де б ви не були
І не бійтесь марно, всякої хули.
Ви за тії бакси купите усе,
А без них в   лікарні фельдшер не спасе.

Без грошей всі страви будуть не мясні.
Без грошей не купиш свинку на весні.
Вони мають дуже стійкий аромат;
В меріі із ними гарний, міцний,  блат.

Хай вони лоскочуть ваш ощадний погляд
Тай у вас в городі буде їхній поклад,
Бо на серці скрута, якщо їх катма,
Навпаки, веселка, якщо їх аж тьма.

Без грошей не купиш до села квитка
Й доля не весела, гірка та бридка.
Але не беріте ви їх у кредит
Бо зніме три шкури з вас банкір-бандит.


Рецензии