Мамед Абасоваз

Депутат хьун им са бахт я,
Депутатвал-чIехи тахт я.
Инсан патал уьмуьр - вахт я,
Мамед стха, вун паталди,
Мадни машгьур хьун паталиди.
Теснифзава за и чIал!

Россия - чи ислягь уьлкве,
Кьадар-кьисмет авай еке,
Шииратдин хуьр тир Мекке,
Мамед стха, вун паталди,
Агалкьунар хьун паталди,
Теснифзава за и чIал!


Рецензии