Диги дуар атIува

Шиниша дубулике,
ДакIибил вавнегъуна.
ХIу дия миръил царри,
Мирхъила варъагъуна.

Припев
Диги дуар атIува,
Тямуртизе, хIилизе.
ХIу дигуй ну ватува,
Рууду цархIилизе.

Букас мирхъила варъа,
МухIли миръи бариле,
Валлагь хIаврус ну уэс,
ХIу мякьизе аголе.

ХIазе тилади бирис,
Майрабагъа ну пашман.
Ну хIинилра левутIи,
Эн хIа уркIилис дарман?


Авторская песня.


Рецензии