Головне...

Головне, щоб був мир на землі.
Тепло, дружньо, привітно в оселях.
Щоб водились зелені рублі,
Тоді всі будуть гарні й веселі!

Головне, щоб був лад у сім*ї -
Між батьками, дітьми, чоловіком.
Щоби мали здоров*я усі,
Щоби люди забули про ліки!

Головне, щоб любов у серцях,
Віра в Господа в них існувала.
Щоб надіям не було кінця,
Щоби, радість, життя дарувало!


Рецензии