Христос народився

Радійте, земле й небеса –
Христос сьогодні народився!
Зірки горять, яка краса!
Спаситель світу об»явився!

Прийшов Месія у свій час,
Щоб Бога виконати волю,
Від смерті відкупити нас,
На краще нам змінити долю!

Своїм життям він заплатив
За кожного із нас з тобою,
Щоб я і ти вже не грішив,
Христос веде з гріхом до бою!

Свою любов явив Господь,
Щоб вічно ми жили у щасті.
Смиряти треба  лише плоть,
Гріхи на плаху треба класти.

То ж славимо Христа завжди!
Й ділами Батька будем славить!
Він забере колись туди,
Де наш  Господь у царстві править!

   
   
   
 


Рецензии
Дуже сподобалось!
Хай Богу буде слава!
З подякою

Вера Пасько   17.01.2014 01:53     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.