Nоворiчне

Час перевіряє на міцність почуття
Страх стає байдужим, - змінивши сенс буття
Невизначеність гіркне в чеканні день від дня
Вакум-одинокість виглЯдає з вікна

І чим різняться роки, коли всі схожі дні?
Й до біса всіх пророків, що віщують мені
Стою мов тінь-примара, курю - пускаю дим
Все зношу стійко, мовчки, наклавши вдало грим

Найдовшу тимчасовість читаю ніби повість
Латаю та як вмію свою діряву совість
І ніби все довкола мою сприймає прикрість
Десь тільки забарились - кохання, щастя й ніжність.


Рецензии