Радiють празнику малята

Радіють празнику малята,
Дідусь, бабуся - вся сім*я.
Це найсвітліше, що є, свято -
Прийде у гості вся рідня.

Пече матуся паляниці,
Готує смачную кутю.
У двір злетілись, навіть, птиці,
Щасливі - тішаться життю!

В цей день Ісусик народився,
Приніс любов свою усім.
Весь світ в ту мить розвеселився  -
Різдво святкує кожен дім!


Рецензии