Хай пахтить пирiжками...

Хай пахтить пиріжками,
Запашними, кутею.
Хай дивують колядкою
Діти, своєю!

Хай ялиночки сяють,
Йдуть друзі до хати -
У теплі і затишку
Вас поздоровляти!

Хай відраду приносить
І щастя це свято,
Щоб було, завш, здоров*я
Ще й грошей багато!

Із Різдвом, із Христовим,
Дружньо вина смакуйте,
Бо Ісус народився -
Веселіться, пируйте!


Рецензии