Вона його кохала

Вона його кохала,
Та він лиш з нею грав.
Щовечора інакшу
До хати проводжав.

Їй подружка казала:
" Катрусю, залиши! "
Вона відповідала:
" У мене він в душі! "

Йому усе прощала
І він до цього звик.
Так, довго, ще, страждала,
Аж доки хлопець зник.

Не пояснився, навіть.
Пішов, собі, та й все...
Брехнею другу бавить,
А їй, лиш, сум несе...

                2012 год.


Рецензии