А рими дос молод

Сосюрі от сьогодні сто шістнадцять,
А рими в нього досі молоді,
І хочеться п’яніти 
Від кохання,
Хочеться –
Читати до зорі,
Вдихати м’яту,
І купатись в сонці,
Стелити роси,
Чути від землі,
Поет не помирає,
Його образ,
Завжди прогляне
Крізь
Слова,
Рядки,
А критики
Нехай мудрують
Потім,
Читаючи
Поетові рядки……….
6.01.2014


Рецензии